En helt van..

En helt vanlig lördag :) haha, nej verkligen inte. Kl 10.00 mötte jag söta Alexandra utanför gymmet. Tränade 1 timme och gud vad jag svettades, så himla skönt det var. Underbart att ha börjat träna och hittat någon att träna med. Vi har ju samma mål så det är jätte skönt :) Hejja Oss
Efter det skulle vi köra till Sjöbo Marknad med Paul, Kerstin, Krille och Ingrid. Men tur var så kollade jag upp detta och insåg snabbt att det inte var maknad där idag utan i Degeberga, så vi struntade i det :(
Så vad skulle vi då hitta på ?!?!
Christoffer kom med en underbart bra idé, vi kör till Småland och hälsar på dig pappa. Sagt och gjort, så nu sitter vi här i Lanna efter en underbar eftermiddag. Körde och badade i Annebergs sjön, efter det tog vi kvällsmat på Bambu, MUMS :D

Paket på posten

Ah idag fick Jamie paket på posten, från Go´boken :) Böcker som han senare kan både kan använda vi lek o läsning. I den stora boken kan han känna hur djuren känns, mysiga tyger.
Samt en bok om sjukdomar, kan vara bra att ha. Kanske kan underlätta vid något tillfälle.
Jamie har precis vaknat upp efter en lur på golvet :D
Trodde ju vi skulle få sova länge i natt, men icke det. Innan kl blivit 2 så hade jag varit där inne 2 gånger och pysslat om. Han hade nog lite ont i magen, för efter ett par fisa var det high life där inne :( Jag blev ju inte så värst gla, mentillslut somnade han om. För att sen vakna kl 5 igen och vägrade då att somna om, så då fick vi stiga upp. Va ett 1,5 tim ca, sen somnade han på mitt bröst så vi sov ett tag till och det tackar jag för. SKÖNT
Här somande han :)
Håller just nu på att tvätta, Christoffers föräldrar kommer hot ikv och skulle då ta med sig smörgåstårta. Funderar på om jag ska baka ngt att ha till efterrätt ?!
Träna med Alexandra ska jag oxå hinna med idag, även hämta ut mitt paket som jag vunnit på tradera :) Tycker om var så himla fina, så hoppas det uppfyller mina förväntningar :)
Bildbevis kommer senare ikv :D

Vår pojk, så söt

 
Så här hittade vi honom nyss :) trött liten skit.
Han har bara sovit drygt 1,5 tim idag och runt halv sju börja han bli trött igen, men lite sent/tidigt att somna för natten eller vila då. Så vi höll honom vaken, fram tills för en 20 min ca. Välling ville han inte ha, utan han gosade in sig i filten och somnade :)

Här kommer bilden på min älskling



Hoppas han sover länge nu, mamma o pappa är trött så vi ska in o lägga oss nu :)
Natti Natti


Design



Oh jag försöker, försöker och försöker :)
Snart så ska det nog gå, behöver dock ett fotoprogram för att få fram det bästa.
Hjälp mig, vart finner jag ett foto program ??



Jobb

.. Har hittat ett jobb jag ska söka.. MEN vad ska jag skriva, de kräver inget cv eller så direkt utan ett personligt brev :) Rätt enkelt igentligen, men inte för mig. Åh hade så gärna velat ha detta jobb. Älsklingen får helt enkelt försöka hjälpa mig ikv när jag kommer hem från träningen :)
Ska träna med Alexandra idag. Ska väl köra det "vanliga" 20 min crosstrainer och sen 20 min löpbandet, där vi går 4 min och springer 1 min. Men Alexandra hade hittat något program hos körde, så vi får nog pröva det. Var tydligen jätte jobbigt. Jag kommer DÖ !!
Ska snart gå in och väga mig samt mäta mig och se om de sker någon förbättring. (hoppas)
Tycker min mage är så hård lixom, nästan som när man var gravid, fast mer hängig eller vad man säger!
Ska få bort den iaf, kan ju se om jag har någon fina kropp på Alexandras bröllop, hon vill ju trimma sin kropp fram tills dess och då kanske jag oxå kan lyckas och känna mig lite finare när jag är fin klädd. Ahja ni förstår!!
Jamie fick smaka min hemmalagae köttfärslimpa med sås häromdagen, han gillade det. Så idag ska han få lite sparris soppa tänkte jag :) Någon som har lite tips på vad man kan laga till barnen, sånt som går att frysa in? Kanske har ni någon sida där det finns bra recept. Berätta för mig, vill börja mer och mer med "riktig" mat till honom.



Regn


Det regnar och regnar :( Tråkigt, men då har jag lite tid över för att fixa här hemma :) Blev en sån dag igår oxå, vill göra så mkt men ekonomin tillåter inte det riktigt, tråkigt nog. Sen har det hänt lite saker med bilen. Så 11,000 kommer detta kalas att gå på. Så j/vla surt, tur det finns lite pengar sparade. Hoppas på att jag kan komma igång med att jobba lite mer "på riktigt" efter sommaren så vi kan få igång ett bra sparande och även så vi kan unna oss lite extra ibland. Det är inte så att vi lever som råttor eller så, men det hande varit skönt att inte behöva tänka så mkt på pengarna. Ah ni förstår vad jag menar!!

NU kommer bilder från i måndags.. Haha, galet rolig kväll :) Det ska vi snart göra om igen. Tack mina små älskade flickor för denna roliga kväll <3



     

   

       









För att radion skulle fungera fick vi använda oss av denna ciderburk :D



Härliga Måndag


Började bra med sovmorgon :) Jamie har börjat vakna 3-4 gånger per natt och ska ha mat, så igår var jag helt färdig.. I går kväll somnade han 22,30 ca så idag fick vi sovmorgon. Efter 10 gick vi upp :D

Idag ska vi till stranden, Emma, Alexandra, Emilia och Alexandra, oh så jag då såklart..
Vi ska grilla lite, dricka lite gott och snacka en massa och bara umgås utan barn. Ska bli skönt, har ju inte hänt sen innan jag fick Jamie. Eller jo, men inte utan Christoffer..

Så hoppas ni alla får en bra dag :)




Helgen !!


Mamma o barnen kom på fredgas kvällen :D Så roligt, mamma får skicka över lite bilder så nu får se när vi åker karulsell .. Var ju lite tivoli i stan så vi tog en tur dít. Sen blev det mys på kvällen.

Lördagen var vi med mamma o barnen tills de skulle till kyrkan för konfimation. Sen åkte vi till Tommarp, till Christoffers föräldrar, sen gick vi över vägen till huset mitt emot :) Mamma, Bo, Felicia och barnen skulle hälsa på hans bror så vi gick över dit oxå. Niki, Sanna och Christoffer tog sig ett dopp i poolen, Jamie hade oxå velat. Synd det var så kallt bara :(

Efter det körde vi och handlade sen blev det Skurup för vår del, grilla med Krille & Enzo :) Gott..
Runt ela körde vi hem och la oss, båda dunder trötta :)

Idag söndag, ska vi äta hos Christoffer föräldrar. Sen får vi se vad som händer. Fint väder har vi iaf :) Så jag får väl göra mig iordning snart sen går vi väl ut en runda :D



När vi var ute hos Sofie och hälsade på :D


Så j/vla bra



Ta dig tid, tid att läsa dessa rader. Mycket bra skrivet !!

http://fredrik.cafe.se/personligt-meddelande-2/



Fredag..


Ja idag har vi fredag, vilket innebär att min mamma och syskon kommer hit :) De ska på konfimation i morgon hos Bos brorsson så då passar de på att sova över här :) Mysigt ska de bli, tacos står på menys då Sanna tjatat om det ett tag berättade mamma. Bilder på det kommer senare, kan även då berätta vad vi brukar ha till..

Efter Christoffer slutat jobba igår så åkte vi till Lomma för att hälsa på Sofie och hennes familj :) Så trevliga och snälla, bjöd på grillat gjorde dom oxå. Mmm vad gott det var :) Så Sofie ska skicka över lite bilder som hon tog igår, så senare under dagen kommer de nog dyka upp här i bloggen. Har även tagit bilder med min mobil, men sladden till den har Emma :( Får hämta den en dag så jag får över mina bilder oxå. Jamie plaskade ju i en massa vatten, fick sig en egen lite pool. Haha så fint det var. Vi köpte även lite BjörnBorg kalsonger och trosor till oss själva, sen fick Jamie ett par av Sofies mamma Carina. Han har redan fått 2 par va dom, så dessa blev i storleken större.

Fick paket med posten idag, 8 mån från Nestle


Lite provsmaker samt rabatt kuponger, såna har paket mottages gärna :)


Kalsongerna han fick igår, ursöta. Längtar lite tills han börjar springa runt så jag får se hans söta lilla rumpa i dessa finiga.


Såhär såg det ut innan vi skulle åka igår. Han är nog lite intresserad av att sy pojken min :) Eller så är dte bara spännande med alla saker som låg där i :)

Han har nu börjat gå oxå. Eller ah, gå och gå. Innan var det ju de att han ställde sig upp mot saker här hemma. Men nu har han börjat följa föremålet runt. T.ex. tv-bänken där ställer han sig upp mot den och sen går runt den. Likadant gör han med soffbordet. Stora pojken :)



Hej Hopp


Hej Hopp och välkomna hit :)
ny blogg, och det ska ske med förbättring. Har varit kass på att uppdatera min förra blogg, men nu ska vi bruka allvar i detta.
Bloggen kommer mesta dels handla om mig, min sambo och vår underbara son Jamie och våran vardag. Bilder, tips och ideér m.m.
Hoppas ni finner det roligt och intressant. Har ni några frågor eller ngt ni tycker jag ska berätta om, hojt till. Mesta dels är det för min egen skull jag skriver, tycker ju det är roligt. Men vill ändå "tillfredställa" mina läsare oxå

Ska nu försöka mig på designen här på blogg.se

Wish me Luck <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0