Har nu hittat

 
 
klänningen till vår 100 års fest, så den kommer beställas inom kort :)
Vad tycker ni?
 
 
 

Nu är de borta


Kärlek till dig

 
Du & Jamie är det bästa som hänt mig!
 
 
Äslakr dig Christoffer, oh vill bara att allt ska bli bra mellan oss. Bra fö rett par, ett kärlekspar som älskar varandra och gör allt för varandra. Att vi ska vara den familj som vi båda drömmer om.
Uppleva och uppfylla våra drömmar tillsammans. Vet inte vad jag ska säga eller göra för att få allt att bli bra igen. Saknar dig vid min sida varje dag, äevn fast ALLT varit mycket jobbigt ett lång tid så är det DIG jag ÄLSKAR och vill tillbrinag mitt liv med. Du är pappan till mitt barn, det finaste vi har. Visst klagar jag på dig, visst tycker jag att du gör fel. Men vi har alla fel och brister, ingen är perfekt.  
Älskar och Saknar dig  <3
 
 

Idag är de ny vecka :)

 
 
Oh jag är barn ledig så därför blir de jobb hela veckan, alla 7 dagarna :) Så 10 dagar i streck. De ni, en kväll i kiosken är inte helt fel. Måste ju jobba röven av mig nu när busen är hos sin pappa så jag har råd med mitt nya boende. Eller ah framför allt att köpa saker, men som sagt så har jag ju lite och jag är ingen som behöver de toppmoderna svin dyra sakerna. Loppis och annat billigt är roligare då de inte blir så dyrt när man tröttnat och vill ha nytt :) Ombyte förnöjer. Haha
Fick ju reda på igår att jag fått lägenhet, just den lägenheten jag ville ha. Bra älskar den. Så fin, fräsch och mysig. Känns så himla rätt :) Åh de går bra nu, bara ett jobb som saknas. Ett "fast" jobb, iaf ett vikariat på längre tid så man vte man har något. Är ju så mkt jobbigare att vara inringsnings vikarie nu när man har barn och förskolan måste ha tider. Men de löser sig, de har det ju alltid gjort :) Arbetslös typ 4 dagar sen jag tog studenten, de ena har avslöst det andra så de är skönt. Har hittat en del jobb som jag ska söka. Blir nog även att söka in till skola, så blir väl att man får sitta i skolbänken till våren eller till hösten. Hoppas på att de finns distans så man slipper skyhöga studieskulder.
 
Nej tror jag ska dra bort till Miikka en runda nu och snacka lite skit. Målat klart mina 2 äppel lådor nu, men vill ha några till så får väl iväg o fixa de en dag :)
 
Trevlig kväll mina vänner, i morgon har jag sov morgon och gissa vad jag ska göra då?
Sooooooooooooooooooova!!
 
 

Det går ner för :)

 
Ah nerför på ett bra sätt :) Vikten går ner, det minskar, jag blir lättare och lättare :) haha!!
 
Nej men sen onsdagen den 11 juli så har jag minskat 3,3kg. Alltså 10 dagar och de är jag väldigt nöjd med. Så promenaderna ska jag fortsätta med lika så att tänka på vad som äts. Har ju ett par piller som skulle funka, men de glömmer jag att ta hela tiden och tydligen så funkar det på annat sätt oxå :) Ska mäta mig idag oxå tänkte jag. Kul att se där oxå för det är väl oftast där de syns först och mest?
 
 
Nej nu ska jag se om min buse vill umgås med mig :) Är hemma på timmar nu och i morgon åker han till pappa Christoffer igen :( Fast busen tycker att stålmorfar och moster Sanna är mkt roligare :( Mest synd om Mamma Yohanna ;(
 
 
 
 

Bikini och resa :)

 
Har nu hittat en dö snygg bikini, kommer ju inte våga använda den de första dagarna till min vita kropp :) Men sen så. Haha!
 
Hoppas verkligen Syrran kan ordna detta och byta de dagarna hon har den veckan :) För då blir de vi som åker utomlands. Åh vad jag längtar!
Kan inte hon så får vi sälja resan :( Jag som längtat så efter att få åka iväg. Hoppas Hoppas!
 
Har ju dock inte hennes kropp, men ett par kg har jag ju gått ner så hoppas de blir några till innan :)
 
Så rediga vi var igår, tvättade busens bilstol samt vagn, rent och frächt nu :)
Pratade även med hyresvärden, så på söndag får jag svar på om jag får lägenheten! Så håll nu tummar och tår för min del är ni snälla! Även sökt ett annat jobb idag plus att jag ska ner på stan och lämna mitt cv i någon butik. Så hoppas det leder till något iaf.
 
 

Tvivlar, Tvekar, Funderar

 
Det snurrar och snurra!!
Hur ska vi ha det, hur ska vi göra?
Tänk om jag kunnat få några svar!!
 

Provar tidsinställt

 
och passar då på att skriva att
 
Jag Älskar Christoffer Barck och hoppas att allt kommer lösas sig till det bästa <3
 
 
 
 
 
 

Trött Färdig Helt Slut

 
Jobbat måndag o tisdag sen ledig från Skillinge, gick då in i Kiosken ett par timmar :)
Sen var de Skillinge torsdag fredag och lördag, nu sitter jag här och ska jobba söndag, måndag och tisdag oxå :) Så 9 av 9 dagar :) Haha! Gillar de när man tänker på pengarna som kommer i augusti :)
Promenad idag men Sandra i bäckan, skönt var det så de ska absolut göras om. Har ju ett par kilo att gå ner och hoppas jag lyckas. Ska försöka få bort mitt godis sug oxå så ska de nog hjälpa kilona att rasa :)
 
Oh på måndag får jag äntligen träffa min BUSE <3 som jag saknar honom, min älskade lille plutte pojk :)
Så nästa vecka blir det kiviks marknad på tisdagen, lite karuseller för busen :) Kanske får jag oxå åka 1 eller 2. Haha, blir ju som ett barn bland karuseller. Älskar att åka :)
Sen får vi se vad veckan har att erbjuda. Jobbar ju rätt mkt tyvärr :( Men all ledig tid ska jag tillbringa med det finaste i världen :)
 
Med ballong pinnen i örat :) haha
 
 

Helgen på Öland :)

 
 
 
Lite rädd för getterna :)
 
 
Kör bil med moster Elsa :)
 
 
Vill med pappa & moster ut och bada :)
 
 
Klappar lemurerna (heter de så?)
 
 
Fy bubblan vad han älskar att bada :)
 
 
 
 

alldeles

 
för länge sedan jag var här inne och skrev :( Mobil displayn och glaset är inte de bästa så blir svårt att blogga via den :) så får bättra mig på att sitta vid datan och blogga här :)
 
var på Öland i helgen och hälsade på pappa och Elsa så blev en tur till Ölands djurpark :) Mycket trevligt, ska lägga över bilderna snart så kommer kanske ett inlägg ikv oxå :)
 
Må så gott mina vänner <3
 
 

RSS 2.0